Руснаците имат голям брой традиции и вярвания, дошли от далечното минало.

...
Руснаците имат голям брой традиции и вярвания, дошли от далечното минало.
Коментари Харесай

Сложете парче лук в чорапа си преди сън. Ще се изненадате какво ще се случи!

Руснаците имат огромен брой обичаи и вярвания, дошли от далечното минало. Има една забавна традиция - да вмъкнете парче лук в чорапа си всеки ден преди лягане, написа zdrave.to.

Каква обаче е задачата на това?

Лукът е зарзават, който съдържа огромно количество манган, витамин В6 и диетични фибри. Има извънредно доста изгоди, поради които част от лук се вкарва в чорапа преди лягане.



Сред тях са:

- Като се има поради, че лукът има огромен брой антибактериални свойства, той ще помогне да се отървете от микробите и бактериите, които остават по краката, даже в случай че те са измити.

- Ако би трябвало да укрепите имунната система, тогава този способ е много ефикасен. Имунитетът се ускорява заради обстоятелството, че лукът е богат на витамин С.

- Има изказвания, че в случай че сложите лук на крайници си, а по-късно си сложите чорапа и си легнете, можете да избегнете развиването на рак.

- Това деяние е потребно и за тези, които страдат от диабет. Така че, в случай че от време на време следвате препоръките на предците и оставяте лук в чорапа си за нощта, то най-малко можете да постигнете понижаване на наличието на захар в кръвта.

- Лукът ще помогне на тези, които страдат от болести на стомашно-чревния тракт. Той се бори със свободните радикали, което води до понижен риск от заболяване - стомашна язва.

- Ползи от лука има и при възпалителни процеси. Следователно това оказва помощ и при борбата с инфекциозните заболявания.

- Зеленчукът също ще бъде потребен за тези, които са ухапани от пчела или оса.

- Суровият лук ще помогне на човек да понижи холестерола в кръвта си.

- Ако кръвта изисква филтриране, тогава този способ е ефикасен и ще помогне да се направи в най-кратък период.

Важно!

Според рекомендациите на предците е задоволително да нарежете парче лук и да го прикрепите към петата. Мястото на приложение на лука не е определено инцидентно, защото има точки на краката, с които можете да повлияете на организма като цяло. Според китайската медицина всяка точка от крайници е виновна за някакъв орган в тялото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР